Cédric de Taeye

Cédric de Taeye is geen gewone chocolatier. Na zijn studies als bio-ingenieur en een doctoraat over de fermentatie en het roosteren van cacaobonen, besloot hij om producent te worden van ‘bean-to-bar’ chocolade, ervan overtuigd dat alleen uitzonderlijke chocolade kan gemaakt worden wanneer je het hele productieproces perfect beheerst. Na een strenge selectie van cacaobonen uit alle uithoeken van de wereld, transformeert hij deze zodanig dat al hun aromatische eigenschappen volledig tot hun recht komen. Vervolgens worden deze chocolades in originele tabletten gegoten. Het gamma telt een twintigtal ‘origin’ chocolades, onder meer uit Vietnam, Peru, Madagaskar, Mexico, Cuba en Ecuador. Alle chocolades bezitten een heel eigen identiteit en hun cacaosterkte varieert van 52 tot 100%. Tal van gerenommeerde chefs kloppen bij hem aan om hun desserts te personaliseren met deze exclusieve en kwaliteitsvolle chocolades. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:30
Woensdag 09:00-18:30
Donderdag 09:00-18:30
Vrijdag 09:00-18:30
Zaterdag 09:00-18:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Pralifino

Chocolaterie Dossche

Chocolates Van Hecke

Onze partners