HD Ghent - by Hilde Devolder Chocolatier

Hilde Devolder werkt als chocolatier bij voorkeur met biologisch en fairtrade gecertificeerde chocolade. Vooral deze uit Peru geniet haar aandacht en daarvan zowel de melkchocolade als donkere chocolade. De textuur van beide vindt ze buitengewoon. De eerstgenoemde pleziert door zijn zachte smaak terwijl de donkere zeer aangenaam is omwille van zijn citrustoetsen en intense bitterheid. Met deze variëteit uit Peru kreeg haar laatste creatie vorm die volledig vegan is en haar aanbod op dat vlak verder aan belang deed winnen. De praline bestaat uit praliné van notenpasta van pecannoten en cashewnoten aangevuld met tonkaboon en met een vulling van veganistische melkchocolade op basis van havermelk.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00-18:30
Vrijdag 10:00-18:30
Zaterdag 10:00-18:30
Zondag 10:00-16:30

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Marijn Coertjens

Deduytschaever

Chocolaterie Vandenbouhede

Onze partners