Back to search results

Marijn Coertjens

Met zijn stages in Japan en zijn werkervaring in één van de tophotels van Hongkong als Chef Chocolatier beschikt Marijn Coertjens over tonnen buitenlandervaring. Expertise die hij wereldwijd in tal van workshops met getalenteerde collega’s deelt om hun vaardigheden naar een nog hoger niveau te tillen. In Gent kunnen we proeven van zijn meesterschap die hij in een eigen beeldrijke vormentaal smaak en gestalte geeft. Voorbeelden genoeg van Marilyn Monroe tot Zebra. Deze laatste is een ronde pastille met ganache geïnfuseerd met vanillevariëteiten uit Madagaskar en Tahiti. Daarnaast en opvallend zijn drie pralines met alcohol. Hij kiest voor respectievelijk rum, whisky en vodka. Mogelijk een aanzet om terug te keren naar vroeger toen de combinatie van sterke drank en pralines populair waren?

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 07:30-18:00
Woensdag 07:30-18:00
Donderdag 07:30-18:00
Vrijdag 07:30-18:00
Zaterdag 07:30-18:00
Zondag 07:30-13:00

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

HD Ghent - by Hilde Devolder Chocolatier

Deduytschaever

Chocolaterie Vandenbouhede

Onze partners