Thomas Manini

Thomas Manini besloot recent om zelf pralines te maken nadat hij ze jaren in gereputeerde Brusselse zaken had verkocht. Deze ambachtelijk geïnspireerde autodidact is dus niet helemaal een nieuwkomer in het vak. Sinds twee jaar heeft hij een boetiek en atelier in Temploux. Hij werkt graag met krachtig smakende chocolade zoals zijn Carmen praline duidelijk maakt. Aan ganache van donkere chocolade van 70% heeft hij boter en room van een lokale boerderij toegevoegd die geïnfuseerd is met wilde peper uit Madagaskar en afgewerkt wordt met dezelfde chocolade. Ook andere ganaches zorgen voor een originele smaakbeleving zoals zwarte kersen geïnfuseerd met klaproos of cassispulp geïnfuseerd met violet. Beide overtuigen door hun evenwichtig, rijk karakter en zalvige textuur.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00-12:00 — 12:30-18:00
Donderdag 10:00-12:00 — 12:30-18:00
Vrijdag 10:00-12:00 — 12:30-18:00
Zaterdag 10:00-12:00 — 12:30-18:30
Zondag 10:00-12:30 — Gesloten

Kenmerken

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Belle et Chocolat

Pralinez moi

Caprice

Onze partners