Legast

Thibaut Legast – in onze vorige editie Chocolatier van het Jaar voor Wallonië - levert het bewijs dat een chocolatier volgens het ‘bean-to-bar’ principe chocolade kan maken zonder daarvoor grote volumes te moeten produceren. Zijn credo is duidelijk. Een chocolademaker laat het karakter van de bonen primeren en niet de cacaoboter of de suiker. Voor de aankoop van de cacaobonen kan hij rekenen op de expertise van zijn echtgenote Patricia Forero. Hun voorkeur gaat naar een blend van Colombiaanse donkere chocolade op basis van santander- en cordobabonen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Woensdag 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Donderdag 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Vrijdag 09:30-13:30 — 14:00-18:00
Zaterdag 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2024

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Les Bijoux de Marie

Chocolat Champagne

Chocol’Happy

Onze partners