Back to search results

Legast

Thibaut Legast maakt zijn eigen chocolade volgens het ‘bean-to-bar’ principe met cacaobonen die hij samen met zijn echtgenote Patricia Ferero selecteert in Latijns-Amerika. Dankzij haar technische kennis van de terroirs en uitstekend contact met de lokale cacaoboeren, kiest Patricia uitsluitend voor criollo- en trinitariobonen die eerlijk en duurzaam worden geteeld. Thibaut zorgt er op zijn beurt voor dat alle natuurlijke aroma’s van de cacao in zijn creaties tot uiting komen, waarvoor dit koppel reeds meerdere prijzen ontving tijdens internationale concours. In hun praline assortiment gaat onze voorkeur naar de ‘Tumi’, een bonbon van donkere chocolade met stukjes gekonfijte sinaasappel en de ‘Offrande Aztèque’, een hartje van melkchocolade met een ganache van mokka. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Woensdag 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Donderdag 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Vrijdag 09:30-13:30 — 14:00-18:00
Zaterdag 10:00-13:30 — 14:00-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Les Bijoux de Marie

Chocolat Champagne

Maoline

Onze partners